Osnivanje društva s ogranicenom odgovornošcu u Ujedinjenom Kraljevstvu

Uvod u naše usluge na hrvatskom

Zašto osnovati društvo s ogranicenom odgovornošcu u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Prekomorske korporacije i pojedinci cesto osnivaju tvrtke u Zapadnoj Europi kako bi ostvarili izravan pristup lokalnom tržištu. Od proširenja EU 1. svibnja 2004. to tržište obuhvaca 340 milijuna stanovnika – tvoreci najvece gospodarsko podrucje u svijetu.

Osnivanje novih društava s ogranicenom odgovornošcu i njihovih društava-kceri u Ujedinjenom Kraljevstvu ima svoje prednosti, bez obzira u kojoj od država EU namjeravate poslovati. U Ujedinjenom Kraljevstvu novu tvrtku je moguce registrirati u roku od 24 sata. Radi usporedbe, Španjolska se nada smanjiti vrijeme registriranja s tri mjeseca na šest tjedana do 2006. Slicna razdoblja registracije primjenjiva su u mnogim drugim europskim državama.

Cijena osnivanja tvrtke u Ujedinjenom Kraljevstvu takoder je znatno niža, što je cini mnogo privlacnijom u usporedbi s drugim europskim državama, u kojima je cesto potrebno angažirati odvjetnike ili magistrate, cime se dodatno povecava trošak osnivanja. Nadalje, mnoge države clanice EU zahtijevaju visoke udjele osnivackog kapitala, otežavajuci osnivanje malim tvrtkama i pojedincima. U Ujedinjenom Kraljevstvu ne postoji minimalno propisani iznos osnivackog kapitala. Tvrtku je moguce osnovati s kapitalom od doslovno jedne dionice.

Registracija tvrtki u Ujedinjenom Kraljevstvu je dostupna svima, bez obzira na državljanstvo. Pored registriranog sjedišta u Ujedinjenom Kraljevstvu, pojedinci i korporacije iz bilo kojeg dijela svijeta mogu biti vlasnici udjela i upravljati tvrtkama iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Na ovoj stranici takoder možete pronaci sve osnovne obavijesti nužne za shvacanje zahtjeva i pravila za osnivanje nove tvrtke, ukoliko niste upoznati s istima. U odjeljku Podrška korisnicima takoder se objašnjavaju prednosti osnivanja društva s ogranicenom odgovornošcu, kao i pitanja vezana uz strukturiranje i održavanje tvrtke.

Ukoliko tražite sveobuhvatnu uslugu za Vašu tvrtku u Ujedinjenom Kraljevstvu, trebali biste razmotriti i administrativne usluge naše tvrtke koje ukljucuju:

  • London and Cheshire Registered Office Facilities
  • Registriranje zaštitnih znakova u UK
  • Usluge imenovanja predstavnika tvrtke
  • Usluge imenovanja osobe koja drži dionice za drugu osobu
  • Vodenje zakonske dokumentacije propisane od strane Engleskog trgovackog registra (Companies House; ukljucujuci CompanyView koji nudi online pristup zakonskoj dokumentaciji)
  • Sklapanje ugovora medu partnerima

O Insolution

Ova Web-lokacija ima za cilj pružanje svih potrebnih obavijesti i usluga potrebnih za online osnivanje novog društva s ogranicenom odgovornošcu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nudimo Vam cijelih raspon online usluga s nizom mogucnosti placanja, zajedno s besplatnom interaktivnom uslugom online provjere željenog imena tvrtke. Kao jedan od nekolicine ovlaštenih korisnika usluge Companies House Electronic Incorporation, nudimo Vam brzu i ucinkovitu uslugu izvan svake konkurencije. Naša predanost najvišim standardima podrške korisnicima okrunjena je dobivanjem ISO9001 certifikata za kvalitetu potvrdenog od strane UKAS-a (United Kingdom Accreditation Service).

Insolution Ltd. uživa sve prednosti 20-godišnjeg poslovnog iskustva svog Izvršnog menedžera i nastavak je poslovanja zapocetog 2003. Tvrtka je uspostavila prvu globalnu uslugu online registracije tvrtki 1998. koja, uvjereni smo, predstavlja najopsežnije i korisniku prilagodeno okruženje bez obzira na brzu pojavu sve vece konkurencije.

Pored usluge registriranja tvrtke, nudimo opsežne obavijesti o prirodi i strukturi društava s ogranicenom odgovornošcu, registraciji zaštitnih znakova, sklapanju partnerskih ugovora, vodenju zakonske dokumentacije, usluzi pretraživanja tvrtke koja može isporuciti dokumente na vaše racunalo u samo nekoliko sati, opsežnom nizu dodatnih usluga i besplatnih preuzimanja brojnih obrazaca Engleskog trgovackog registra (Company House). Racunovode, odvjetnici i drugi profesionalci koji se svakodnevno bave registriranjem tvrtki takoder ce iskoristiti prednosti redovnih popusta i poticaja.

Paket dokumentacije u skladu sa Zakonom o poduzecima u Ujedinjenom Kraljevstvu

Bilo da želite primiti dokumentaciju Vaše nove tvrtke na CD-ROM-u ili u tiskanom obliku, temelj naše filozofije je kvaliteta i vrijednost za uloženi novac. Uvjereni smo da naši klijenti zaslužuju samo najbolju uslugu, tako da za razliku od mnogih drugih zastupnika za registriranje tvrtki nudimo iskljucivo jednu uslugu - vrhunsku! Svaki od naših paketa sadrži sve materijale potrebne za potpunu uskladenost s propisima Zakona o poduzecima koji se odnose na zakonom propisanu dokumentaciju. To znaci da cemo za Vas ispuniti sve zapisnike, zakonske evidencije i službene obrasce, te cemo osigurati da svi potrebni obrasci i rješenja budu pravilno podneseni Registru trgovackih društava. Ukoliko provjerite usluge koje nudi vecina naših konkurenata u Ujedinjenom Kraljevstvu vidjet cete kako ovu uslugu placate zasebno ili je morate sami obaviti nakon kupnje tvrtke.