Bilda ett brittiskt aktiebolag

En introduktion till våra tjänster på svenska

Varför bilda ett brittiskt aktiebolag?

Företag och individer från utlandet inkorporerar ofta företag i Västeuropa i syfte att åstadkomma en stark lokal närvaro. Efter EU-utvidgningen den 1 maj innebär detta åtkomst till en marknad med över 340 miljoner invånare - det största ekonomiska området i världen.

Det finns attraktiva skäl till att välja Storbritannien som bas för nya aktiebolag och dotterbolag, oavsett i vilket EU-land företaget i fråga är verksamt i. I Storbritannien är det möjligt att starta ett nytt företag inom 24 timmar. Som jämförelse kan nämnas att Spanien hoppas att kunna reducera bolagsbildningsperioden från tre månader till sex veckor fram till år 2006. Liknande bolagsbildningsperioder förekommer i flera andra europeiska länder.

Ett annat skäl är att kostnaden för bolagsbildning i Storbritannien är avsevärt lägre, en stor fördel jämfört med andra europeiska länder, där krav på kostnadsslukande advokater eller domare ofta föreligger. Vidare stipuleras höga startkapital i flera andra EU-länder, något som skapar ett hinder för småföretag och individer som vill bilda aktiebolag. I Storbritannien ställs inga krav på startkapitalets storlek. Startkapitalet i ett bolag kan vara så lågt som en aktie.

Bolagsbildning i Storbritannien är öppen för alla oavsett medborgarskap. Bortsett från kravet på ett registrerat kontor i Storbritannien, kan individer och företag från vilka andra länder i världen som helst vara aktieägare och direktörer i ett brittiskt bolag.

För de som inte känner till krav och regleringar i samband med bildandet av ett nytt bolag, erbjuder denna webbplats även all den grundläggande information som krävs för att förstå denna process. I kundtjänstavsnittet diskuteras även fördelar med aktiebolagsbildning samt frågor i samband med strukturering och underhåll av sådana bolag.

Om du är intresserad av en heltäckande service för ditt brittiska aktiebolag, bör du även överväga vår sekreterarservice som inkluderar följande:

  • Registrerade kontor i London och Cheshire
  • Registrering av brittiska varumärken
  • Tillsättning av bolagssekreterare
  • Kandidattjänster för aktieägande
  • Upprättande av de obligatoriska räkenskaper som Companies House kräver (inklusive CompanyView, som tillhandahåller sådana räkenskaper online)
  • Aktieägaravtal

Om Insolution

Denna webbplats är utformad för att ge all den information och hjälp som krävs för bildandet av ett nytt brittiskt aktiebolag online. Vi tillhandahåller en säker beställningsservice online, betalningsalternativ samt en kostnadsfri, interaktiv funktion som kontrollerar förekomst av ditt valda aktiebolagsnamn online. Som en bland enbart ett fåtal auktoriserade användare av Companies Houses elektroniska bolagsbildningsfunktion, kan vi erbjuda en snabb, effektiv och oöverträffad service. Vår strävan att tillhandahålla högsta möjliga kundtjänststandard verifieras av UKAS kvalitetsstandard ISO9001.

Insolution Ltd. lutar sig tillbaka mot vår verkställande direktörs 20-åriga erfarenhet, och utgör en vidareutveckling av ett företag som startades 2003. Företaget etablerade år 1998 världens första bolagsbildningsservice online, och trots att vi snabbt har fått flera efterföljare är vi övertygade om att vårt alternativ är det bästa och mest användarvänliga.

Bortsett från bolagsbildningar, innehåller webbplatsen även detaljerad information om aktiebolags karaktär och struktur, registrering av varumärken, aktieägaravtal, vår service för upprätthållande av obligatoriska räkenskaper, bolagssökning med nedladdning av dokument till datorns skrivbord på bara några timmar, ett brett urval av relaterade tjänster samt kostnadsfria nedladdningar av ett stort antal formulär från Companies House. Revisorer, juridiska ombud och andra professionella klienter som ofta bildar bolag kan dessutom dra fördel av regelbundna rabatter och erbjudanden.

Dokumentation som till fullo överensstämmer med brittisk bolagslag

Vår filosofi baseras uteslutande på tillhandahållande av kvalitet och valuta för pengarna, oavsett om du väljer att erhålla ditt bolag på cd-rom eller hårdkopia. Vi anser att våra kunder förtjänar det bästa vi har att erbjuda, vilket är anledningen till att vi som enda bolagsbildningsagent enbart erbjuder en enda servicenivå - den bästa! Varje bolagspaket vi levererar innehåller allt som krävs för full överensstämmelse med bolagsregleringar i samband med räkenskaper. Detta innebär att vi fyller i samtliga protokoll, registreringar och officiella formulär åt dig och tillförsäkrar att alla nödvändiga formulär och dokument hamnar hos bolagsregistreringsmyndigheten. Om du undersöker den service som tillhandahålls av de flesta av våra brittiska konkurrenter, kommer du att märka att beskriven service tillkommer mot en avgift eller lämnas på ditt ansvar efter att du har köpt bolaget.