Korlátolt felelosségu társaság alapítása az Egyesült Királyságban

Szolgáltatásaink bemutatása magyar nyelven

Miért érdemes korlátolt felelosségu társaságot alapítani az Egyesült Királyságban?

A külföldi vállalatok és magánszemélyek gyakran társulnak nyugat-európai országok vállalataival az eros európai jelenlét kialakítása érdekében. Az EU május elsejei kibovülése óta – ami több mint 340 millió lakos által nyújtott piaci hozzáférést jelent – a világ legnagyobb gazdasági területévé notte ki magát.

Jó okunk lehet, hogy az Egyesült Királyságot válasszuk egy új korlátolt felelosségu társaság és leányvállalat alapítási országaként, függetlenül attól, hogy vállalatunk melyik Európai Uniós országban szándékozik kereskedelmi tevékenységet folytatni. Az Egyesült Királyságban lehetoség van 24 órán belül létrehozni egy vállalatot. Összehasonlításképpen tekinthetjük Spanyolországot, amely reményei szerint 2006-ra a három hónapos cégalapítási idot 6 hétre csökkenti le. Sok más európai országban is hasonlóan hosszú idot vesz igénybe a kérelmezés.

Az Egyesült Királyságban a cégalapítás költsége jelentosen alacsonyabb, és ez igen vonzóvá teszi, míg más európai országokban az ügyvédek és köztisztviselok szükséges szerepvállalása tovább emeli a költségeket. Emellett több az Európai Unió több tagállama feltételként szabja meg a magas szintu kezdo toke meglétét, mellyel korlátot szab a kis vállalatok és magánszemélyek cégalapításának. Az Egyesült Királyságban nincs hatályban minimum tokeelvárás. Egy vállalatot akár egyetlen részvénnyel is meg lehelt alapítani.

Az Egyesült Királyságban a cégalapítás mindenki számára elérheto, állampolgárságtól függetlenül. Leszámítva azt a kívánalmat, mely szerint az irodának az Egyesült Királyságban kell bejegyezve lennie, a világon bárhol bejelentett lakcímmel, illetve székhellyel rendelkezo magánszemély illetve vállalat részvényese és vezetoje lehet egy Egyesült Királyságban bejegyzett vállalatnak.

Azok számára, akik elott nem ismertek az új vállalat alapításának követelményei és szabályai, ez az oldal rendelkezik minden olyan alapinformációval, amelyek szükségesek lehetnek az eljárás megértéséhez. Az ügyfél támogatási rész is foglalkozik a korlátolt felelosségu társaság létrehozásának elonyeivel, illetve a vállalat létrehozásával és fenntartásával kapcsolatos kérdésekkel.

Amennyiben átfogó szolgáltatást keres Egyesült királyságbeli cégével kapcsolatban, ne feledje cégtitkársági szolgáltatásunkat, mely a következoket tartalmazza:

  • London és Cheshire Központi Hivatali Szolgáltatások
  • Egyesült királyságbeli védjegybejegyzési szolgáltatások
  • Társasági cégtitkár kinevezés
  • Kijelölt részvénytulajdonosi szolgáltatások
  • A Companies House által igényelt kötelezo nyilvántartások karbantartása (beleértve a CompanyView cégnyilvántartási szolgáltatást, amely Internetes hozzáférést biztosít a kötelezo adatokhoz)
  • Részvénytulajdonosi szerzodések

Körülbelül Insolution

Ez a weboldal azért készült, hogy biztosítsa az Ön számára az összes olyan információt és szolgáltatást, amelyek egy új korlátolt felelosségu társaság Interneten keresztül történo megalapításához szükségesek. Egy teljes mértékben biztonságos, Interneten keresztül történo szolgáltatásrendelést kínálunk, ahol lehetoség van megválasztani a fizetés módját, valamint ingyenes interaktív szolgáltatás biztosítja a javasolt cégnevek ellenorzését az Interneten. Egyikeként azon keveseknek, akik jogosult felhasználói a Companies House elektronikus cégalapítási szolgáltatásnak, gyors, hatékony és egyedülálló szolgáltatást biztosítunk. Elköteleztük magunkat az ügyfélszolgálat legmagasabb színvonala mellett, melyet az államilag elfogadott ISO9001 minoségbiztosítási szabvány igazol.

Internetes cégregisztrációs vállalatunk, a Insolution Ltd. 20 év vezetoi tapasztalatát használja fel, valamint egy 2003-ban indított vállalkozás folytatása. A vállalat 1998-ban alapította meg a világ elso teljesen internetes cégalapító szolgáltatását, és bár gyorsan és széles körben kiterjesztette azt, biztosak vagyunk abban, hogy ez a szolgáltatás a legátfogóbb és leginkább felhasználóbarát marad.

A cégalapítások mellett ez az oldal átfogó tájékoztatást nyújt a következokben felsorolt szolgáltatások természetére és felépítésére vonatkozóan: korlátolt felelosségu társaságok, védjegybejegyzés, részvény tulajdonosi megállapodások, törvényes dokumentumok karbantartásával kapcsolatos tevékenységek, cégkeresések, mely mindössze néhány óra leforgása alatt az ön gépére viszi a keresett dokumentumokat, további kapcsolódó szolgáltatások skálája, valamint számos Companies House nyomtatvány ingyenes letöltése. Professzionális ügyfelek, valamint azok, akik nap, mint nap alapítanak vállalatot, szintén hasznosíthatják az általános kedvezményeket és akciókat.

Dokumentációs csomag, mely megfelel az Egyesült Királyság cégalapítási követelményeinek

Függetlenül attól, hogy CD ROM-on vagy papíron kívánja ügyfelünk megkapni a céget, filozófiánk szilárdan a pénzért kapott minoség és érték biztosításán alapszik. Hisszük, hogy minden ügyfelünk az általunk nyújtható legjobb szolgáltatást érdemli, így más cégalapító ügynökségektol eltéroen mi csak egyetlen minoségi szintet kínálunk: a legjobbat! Minden egyes általunk kínált céges csomag tartalmaz mindent, ami szükséges a vállalati törvény eloírásainak kielégítéséhez a törvényes dokumentáció terén. Ez azt jelenti, hogy elkészítjük az összes jegyzokönyvet, törvényes nyilvántartásokat, valamint hivatalos formanyomtatványokat az Ön nevében, továbbá biztosítjuk, hogy minden szükséges formanyomtatvány és határozat megfeleloen ki legyen töltve a cégnyilvántartásban. Tájékozódjon a legtöbb angol versenytárs szolgáltatásairól, és tapasztalni fogja, hogy a fent említett legtöbb szolgáltatás extra költségként jelenik meg az alapköltségen felül, vagy a cég megvásárlása után számítják fel.